Live Streaming Skool Of Lawak

|  4 ulasan

Jom tonton live streaming ujian Skool of Lawak di sini. Skool of Lawak ialah program komedi terbaru dari Astro, menggantikan Maharaja Lawak Mega di slot jam 10:00 malam setiap Jumaat di saluran Astro Warna dan Astro Mustika HD.

Program realiti pencarian bakat komedi ala persekolahan ini dihoskan oleh Johan dan Jep. Setiap minggu satu "ujian" akan di adakan.

Untuk persembahan minggu-minggu terdahulu, sila layari senarai episod Skool Of Lawak.

Saksikan ujian minggu ini di Skool of Lawak:

Tekan CTRL+D untuk bookmark Live Streaming Skool of Lawak.

Penafian: Pihak malaysiatercinta.com tidak memuatnaik atau menghos video-video di atas. Kami hanya membuat pautan ke atas video-video yang sedia ada di Youtube, Dailymotion atau Facebook.

skool of lawak

4 ulasan

ohcikgu

ohcikgu

15 Februari, 2014 01:45
agak kurang best aje bila tengok tadi.
khairul asrol

khairul asrol

15 Februari, 2014 04:09
lagi satu program lawak kat malaysia. kalau keputusan tak adil macam maharaja lawak pun tak syok gak kan.
Malaysia Tercinta

Malaysia Tercinta

15 Februari, 2014 11:36
@Balasan Tak setanding MLM. Tapi manalah tau kot-kot improve lepas ni?
Malaysia Tercinta

Malaysia Tercinta

15 Februari, 2014 11:39
@Balasan Kalau melibatkan undian penonton (peminat) begitulah jadinya -yang ada fan base besar menang.

Catat Ulasan

Cancel
Click to go to top