Semakan Keputusan UPSR 2014 Melalui SMS

|  11 ulasan

Keputusan Ujian Penilaian Sekolah Rendah (UPSR) 2014 akan diumumkan pada 26 November 2014. Keputusan boleh juga disemak melalui SMS bermula jam 10:00 pagi 26 November 2014 sehingga 11:59 malam 2 Disember 2014.

Calon juga boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing bermula jam 10.00 pagi pada hari yang sama.


Semakan melalui SMS

semak-keputusan-UPSR-2014

Berikut adalah cara membuat semakan keputusan peperiksaan UPSR 2014 menggunakan khidmat mySMS:

  1. Taipkan:

    UPSR<jarak>[Angka Giliran]

    Contoh: UPSR   AZ1211283

  2. Hantarkan SMS ke 15888

Caj perkhidmatan 15 sen akan dikenakan untuk setiap penghantaran dan 20 sen untuk penerimaan.

Semoga berjaya dan good luck!

11 ulasan

ANIE DELIGHT

ANIE DELIGHT

21 November, 2014 22:40
Moga anak saya dapat result yang baik ..
Tanpa Nama

Tanpa Nama

26 November, 2014 11:02
15888 x reply pon. System haprak.jgn mbazir, tros g sekolah puasati.
Tanpa Nama

Tanpa Nama

26 November, 2014 11:05
@Balasan Yo saye pon dah check, tak reply pon.
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama

Tanpa Nama

26 November, 2014 11:24
btul kata pengikut di atas...ramai yg komen 15888 lembap...tak up to date jgn buang duit anda....terus je kesekolah...mudah je kan mika ni nak cari duit....puuiiiiiii....
Tanpa Nama

Tanpa Nama

26 November, 2014 11:52
yup...0.15 X 1000 = RM150 if, 0.15 X 10,000 =RM 1500 if, 0.15 X 100,000=RM15000 senang betoi cari duit...baru caj penghantaran
Tanpa Nama

Tanpa Nama

26 November, 2014 12:41
system fail...hermm g jelh sek ya.....
shazey

shazey

26 November, 2014 13:27
tahniah utk anak2 yg berjaya.yang kurang berjaya usah kecewa..cuba lagi di masa akan dtg
Tanpa Nama

Tanpa Nama

26 November, 2014 13:35
15888 penipu... tak reply lansung. Service yg tak boleh harap...mmg la 15sen tu tak byk tp kalu 1000 org dh brp diorang kaut.
Muhamad anuar Marsib

Muhamad anuar Marsib

26 November, 2014 14:26
Tahniah diucapkan kepada pelajar yang dapat 5A dalam peperiksaan UPSR 2014... ;)

Catat Ulasan

Cancel
Click to go to top