Video Super Spontan Superstar 2017 [Minggu 1 - 6]

Video dan keputusan Super Spontan Superstar 2017 [minggu 1 - minggu 6]. Jom tonton video program komedi Super Spontan Superstar 2017 full episode secara online.

Super Spontan Superstar 2017 menampilkan dua kumpulan iaitu King Musang dan Tenggiling Taiko.

  • Kumpulan King Musang: Terdiri daripada Shuib (Sepahtu), Fikry Ibrahim, Amy Mastura, Atu (Zero), Zulin Aziz, Fad (Bocey), Kamal Adli dan Shuk (Joras).
  • Kumpulan Tenggiling Taiko: Dibarisi oleh Achey (Bocey), Sharif (Zero), Danial Zaini, Mamak (Puteh), Sharifah Shahirah, Rahim (Joras), Shahrol (Shiro) dan Ozlynn.

Peserta mana yang akan tersingkir dan siapa yang akhirnya muncul sebagai juara Super Spontan Superstar 2017? Sama-sama kita tonton setiap minggu. Program ini disiarkan secara live setiap hari Jumaat 10 malam di saluran Astro Warna (132) dan Astro Warna HD (124).

video online live streaming super spontan superstar 2017

Berikut adalah senarai semua episod Super Spontan Superstar 2017 yang telah disiarkan setakat ini. Klik pada pautan untuk menonton video secara online. Senarai video dan pautan akan dikemaskini sebaik sahaja rancangan bermula. Sila refresh page untuk link video terkini.


Senarai Video Super Spontan Superstar 2017

Berikut adalah pautan kepada video-video persembahan lawak Super Spontan Superstar 2017 setakat minggu 6:

Tekan CTRL+D untuk bookmark video Super Spontan Superstar 2017 full episode.

Penafian: Pihak malaysiatercinta.com tidak memuatnaik atau menghos video-video di atas. Kami hanya membuat pautan ke atas video-video yang sedia ada samada di Youtube, Dailymotion, Facebook atau Astro Gempak.

Click to go to top