Jadual, Kedudukan Dan Keputusan Terkini EPL 2018/2019

|  1 comments

Live Score, Jadual, Kedudukan Dan Keputusan EPL 2018/2019. Berikut adalah jadual perlawanan, carta kedudukan, serta keputusan perlawanan terkini Liga Perdana Inggeris (English Premier League) untuk rujukan peminat bola sepak.

Premier League musim 2018/2019 akan bermula pada 10 Ogos 2018 dan dijadualkan berakhir pada 12 Mei 2019. Juara bertahan ialah kelab Manchester City.

English Premier League bagi musim 2018/2019 disertai 20 kelab iaitu:

Arsenal, AFC Bournemouth, Brighton, Burnley, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Huddersfield Town, Leicester City, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle, Southampton, Fulham, Wolverhampton Wanderers, Tottenham Hotspur, Watford, Cardiff City dan West Ham United.


Jadual, Keputusan Live Score Dan Kedudukan Terkini English Premier League (EPL) 2018/19

Siaran langsung live score EPL BPL 2018/2019 disertai Arsenal, AFC Bournemouth, Brighton, Burnley, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Huddersfield Town, Leicester City, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle, Southampton, Fulham, Wolverhampton Wanderers, Tottenham Hotspur, Watford, Cardiff City dan West Ham United. Keputusan EPL semalam malam tadi.

Live widget di bawah memaparkan maklumat terkini carta liga, keputusan perlawanan, serta jadual EPL. Klik pada tab yang berkenaan untuk memilih paparan.

  • Tab "TABLE" memaparkan carta kedudukan terkini pasukan-pasukan dalam liga EPL
  • Tab "MATCHES" memaparkan jadual perlawanan-perlawanan yang akan datang dan keputusan perlawanan-perlawanan terkini EPL. Tarikh dan masa perlawanan adalah mengikut waktu Malaysia.

Sila tekan Ctrl + D untuk bookmark.

Entri berkaitan:

1 comments

abg jay

abg jay

13 Ogos, 2015 22:59
senang nk rujuk ni...

Catat Ulasan

Cancel