Jadual, Kedudukan Dan Keputusan La Liga 2018-2019

|  0 comments

Berikut adalah jadual, live score, keputusan dan kedudukan terkini La Liga untuk musim 2018-2019. La Liga merupakan liga bolasepak divisyen satu (primera division) Sepanyol. Musim 2018/2019 akan bermula pada 17 Ogos 2018 dan dijadualkan berakhir pada 26 Mei 2019. Juara bertahan ialah kelab Barcelona.

20 pasukan yang bertanding dalam La Liga Santander 2018-19:

Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Barcelona, Celta de Vigo, Deportivo Alavés, Real Valladolid, Eibar, Espanyol, Getafe, Girona, Rayo Vallecano, Leganés, Levante, Huesca, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia dan Villarreal.


Kedudukan, Keputusan Live Score Dan Jadual La Liga Sepanyol 2018-2019

jadual, keputusan dan live score La Liga Spain Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Barcelona, Celta de Vigo, Deportivo Alavés, Real Valladolid, Eibar, Espanyol, Getafe, Girona, Rayo Vallecano, Leganés, Levante, Huesca, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia dan Villarreal

Live widget di bawah memaparkan jadual, keputusan dan kedudukan terbaru La Liga 2018/2019 dan akan dikemaskini secara automatik. Klik pada tab yang berkenaan untuk memilih paparan.

  • Tab "TABLE" memaparkan carta kedudukan terkini pasukan-pasukan dalam La Liga
  • Tab "MATCHES" memaparkan jadual perlawanan-perlawanan akan datang dan keputusan perlawanan-perlawanan terkini La Liga. Tarikh dan masa perlawanan adalah mengikut waktu Malaysia.

Sila tekan Ctrl + D untuk bookmark.

Entri berkaitan:

Catat Ulasan

Cancel