Jadual, Kedudukan Dan Keputusan La Liga 2018-2019

Berikut adalah jadual, live score, keputusan dan kedudukan terkini La Liga untuk musim 2018-2019. La Liga merupakan liga bolasepak divisyen satu (primera division) Sepanyol. Musim 2018/2019 akan bermula pada 17 Ogos 2018 dan dijadualkan berakhir pada 26 Mei 2019. Juara bertahan ialah kelab Barcelona.

20 pasukan yang bertanding dalam La Liga Santander 2018-19:

Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Barcelona, Celta de Vigo, Deportivo Alavés, Real Valladolid, Eibar, Espanyol, Getafe, Girona, Rayo Vallecano, Leganés, Levante, Huesca, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia dan Villarreal.


Live Score Perlawanan La Liga Sepanyol

Berikut adalah live scoreboard serta jadual perlawanan-perlawanan akan datang dan keputusan perlawanan-perlawanan terkini La Liga. Tarikh dan masa perlawanan adalah mengikut waktu Malaysia.

jadual, keputusan dan live score La Liga Spain Athletic Bilbao, Atlético Madrid, Barcelona, Celta de Vigo, Deportivo Alavés, Real Valladolid, Eibar, Espanyol, Getafe, Girona, Rayo Vallecano, Leganés, Levante, Huesca, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia dan Villarreal


Kedudukan La Liga Sepanyol 2018-2019

Jadual berikut memaparkan carta kedudukan terkini pasukan-pasukan dalam La Liga.

Sila tekan Ctrl + D untuk bookmark.

Entri berkaitan: