Harga Emas Terkini Dalam Ringgit Malaysia

|  5 comments

Ramai yang tercari-cari berapa harga emas terkini / hari ini per gram dalam Ringgit Malaysia berikutan kebanyakan harga dinyatakan dalam US Dollar per auns.

Di bawah ini kami paparkan carta live harga emas Spot Gold terkini dalam Ringgit Malaysia per gram (MYR/gram). Jadi anda tidak perlu bersusah payah tukar USD ke RM dan auns ke gram. Carta pertama memaparkan pergerakan harga emas untuk 24 jam terakhir (hari ini), carta kedua memaparkan harga untuk jangkamasa 30 hari yang lepas, manakala carta ketiga memaparkan harga emas untuk jangkamasa 6 bulan yang lepas. Harga semasa emas dipapar pada sudut atas kanan carta.

Carta-carta ini amatlah berguna kepada peniaga emas, pelabur emas dan peminat emas yang selalu ingin tahun harga emas semasa. Carta-carta ini memberikan maklumat mutakhir harga serta pergerakan harga emas.

harga emas hari ini dala RM ringgit per gram

Sekiranya anda berminat mempelajari teknik-teknik menjana kekayaan dengan emas, kami syorkan ebook Rahsia Usahawan Emas.

Semoga ia dapat membantu anda membuat keputusan terbaik dalam pelaburan emas anda. Sila bookmark post ini untuk rujukan anda.

Klik pada carta untuk refresh harga emas.

Carta harga emas hari ini Malaysia

Carta harga emas hari ini (24 jam terakhir)

Carta harga emas terkini Malaysia

Carta harga emas untuk sebulan (30 hari) terakhir

Carta 6 bulan terakhir harga emas Malaysia

Carta harga emas untuk enam bulan terakhir

Carta harga emas ini disediakan oleh goldprice.org

5 comments

Tanpa Nama

Tanpa Nama

05 Oktober, 2015 02:27
Okay .hari ni berapa satu gram ?

Tanpa Nama

Tanpa Nama

04 Oktober, 2016 17:26
best, hari2 boleh pantau

Catat Ulasan

Cancel
Click to go to top