Jom Join Bloglist Malaysiatercinta.com

|  26 ulasan

Jom join bloglist malaysiatercinta.com untuk kita sama-sama tingkatkan trafik ke blog.

Syarat-syarat untuk join bloglist MalaysiaTercinta.com

TAK PERLU buat entri, tak perlu follow blog atau like Facebook page, tak perlu follow akaun Twitter, Google+, Youtube, Instagram, Pinterest, Keek, Vine bagai.

Nak masuk senang saja. Anda cuma perlu:

  1. Masukkan malaysiatercinta.com ke dalam bloglist di blog anda. Bloglist tersebut hendaklah berada pada sidebar atau footer dan mestilah boleh dilihat di semua pages -homepage, post pages etc.
  2. Letak URL blog anda di dalam ruangan komen.

Terhad untuk 25 blog sahaja, siapa cepat dia dapat. Bloglist ini akan berada di malaysitercinta.com untuk suku pertama tahun ini (Januari hingga Mac 2014).

Kalau anda rasa ini fair, win-win dan berbaloi, ayuh war-warkan kepada sahabat handai, rakan taulan, jiran tetangga dan orang-orang kampung .... dan rakan-rakan blogger :)

26 ulasan

mynotes

mynotes

21 Januari, 2014 17:59
Dah lame masuk bloglist tuan
Muhammad Khairuddin Lim

Muhammad Khairuddin Lim

21 Januari, 2014 19:37
saya dah masukkan anda dalam bloglist saya...harap anda juga masukkan saya...Tq.
Malaysia Tercinta

Malaysia Tercinta

21 Januari, 2014 20:06
@Balasan http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/ kan? Done.
kakiblog

kakiblog

22 Januari, 2014 17:42
saya tak buat bloglist...tapi melanggan entri blog bro!
Muhammad Khairuddin Lim

Muhammad Khairuddin Lim

22 Januari, 2014 18:29
terima kasih kerana masuk saya dalam bloglist.
Kenit Cinonet

Kenit Cinonet

22 Januari, 2014 21:01
saya join :)

http://rusukiri.blogspot.com
Ida Scripters

Ida Scripters

22 Januari, 2014 21:07
Nak join

http://idasyuhada.blogspot.com/
puteri kasih

puteri kasih

22 Januari, 2014 21:34
alahai sidebar dan footer blog puteri memang tak ada bloglist..cuma dah masukkan dalam senarai bloglist kat page je
suri

suri

23 Januari, 2014 13:45
@Balasan setuju tu hurm macam mana ya?
Nik Khazami Nik Aziz

Nik Khazami Nik Aziz

23 Januari, 2014 13:55
Dah letak kat sidebar!

http://nikkhazami.blogspot.com
Mizz Aiza (Dunia Kecil)

Mizz Aiza (Dunia Kecil)

23 Januari, 2014 16:20
berminat juga.. dah masukkan blog ini dalam bloglist lelaki di bahagian footer..
Malaysia Tercinta

Malaysia Tercinta

23 Januari, 2014 16:59
@Balasan Sorry puteri, saya perlukan reciprocity.
Malaysia Tercinta

Malaysia Tercinta

23 Januari, 2014 21:54
@Balasan Okay dah ada tapi LinkList, seeloknya Bloglist.
Nik Khazami Nik Aziz

Nik Khazami Nik Aziz

24 Januari, 2014 16:19
@Balasan alamak! lupa.. tapi dah buat balik. :)
Mia Liana

Mia Liana

25 Januari, 2014 08:24
simple nya segmen...

mia nak join...support malaysia juga ni..

http://www.mialiana.com
wafacw

wafacw

27 Januari, 2014 08:54
boleh saya masuk blog list tuan..

http://wafacw.blogspot.com/
Mohd Selim Zainal

Mohd Selim Zainal

29 Januari, 2014 22:53
Assalammualaikum...malaysia tercinta,

mselim3 nak join boleh ... dah masukkan malaysiatercinta dalam bloglist mselim3 k..

Mohd Selim Zainal

Mohd Selim Zainal

30 Januari, 2014 19:30
@Balasan Thanks bro,, mselim3 visit sini balik...
Ping Calla

Ping Calla

06 Februari, 2014 23:39
Simple saya join

http://pingcalla.blogspot.com/

Catat Ulasan

Cancel
Click to go to top