Jom Aktifkan Mykad

|  21 ulasan

Entri ini adalah penyertaan kepada contest Jom Aktifkan Mykad.

Tahukah anda selain daripada digunakan sebagai dokumen pengenalan rasmi (kad pengenalan), MyKad juga boleh digunakan untuk pelbagai program, aplikasi dan tujuan? MyKad boleh digunakan sebagai lesen memandu, kad ATM, kad Touch N' Go, kad pendaftaran nelayan, kad MyPesara, sebagai dompet elektronik dan banyak lagi.

Program Mykad Smart Shopper merupakan salah satu daripada lebih 50 kegunaan MyKad!

Untuk membolehkan MyKad anda meggunakan sesuatu aplikasi, anda hendaklah mengaktifkannya terlebih dahulu.


Jom Aktifkan Mykad Untuk Program Mykad Smart Shopper

Program Mykad Smart Shopper atau MyKad Smart Shopper Programme (MSSP) adalah sebuah program loyalty yang dibangun dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn Bhd.

Program ini bertujuan untuk memberi peluang kepada semua pemegang MyKad menikmati diskaun & mata ganjaran apabila berbelanja di kedai-kedai yang telah berdaftar dengan program ini.

Jom Aktifkan Mykad

Jom aktifkan MyKad anda untuk menyertai program ini sekarang. Kemudian gunakan MyKad yang telah diaktifkan itu sebagai kad diskaun ketika berbelanja di kedai-kedai yang memaparkan logo MyKad Smart Shopper di hadapan premis mereka.

Pengaktifan MyKad untuk  Program Mykad Smart Shopper boleh dibuat secara online menerusi laman web Aktifkan MyKad.

Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com.

21 ulasan

Calrase Patrick

Calrase Patrick

20 Disember, 2014 19:03
Semoga berjaya dalam contest seo Jom aktifkan mykad :)
mselim3

mselim3

20 Disember, 2014 23:14
Assalammualaikum... Malaysia tercinta,

Semoga berjaya .. mselim3 kalau sempat nanti ingat nak join gak,,

mselim3
nur ikaa

nur ikaa

22 Disember, 2014 01:04
semoga berjaya jugak :)
puteraduyong

puteraduyong

22 Disember, 2014 12:18
semoga tuan berjaya juga dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye... tuan memang hebat ;)
Hajar Rash

Hajar Rash

23 Disember, 2014 17:21
goog luck dalam contest Jom aktifkan mykad
Hajar Rash

Hajar Rash

23 Disember, 2014 17:23
banyak kegunaan mykad ni, jom aktifkan mykad untuk menikmati diskaun dan mata ganjaran
Muhamad anuar Marsib

Muhamad anuar Marsib

30 Disember, 2014 10:17
Terima kasih kerana sudi menyertai Contest ini.. Good Luck!! Semoga berjaya..
Hasrul Hassan II

Hasrul Hassan II

02 Januari, 2015 03:31
Semakin ramai yang join kontest ni ye ... well, good luck ...
keyword jom aktifkan mykad ni pun tak banyak sangat saingan .. mesti boleh berjaya punyalah.

www.hasrulhassan.com
BM

BM

08 Januari, 2015 00:20
Mykad semakin canggih dengan pelbagai fungsi!
Dan kini, semakin sengit persaingan... Semoga berjaya dalam contest ini ya!
Hajar Rash

Hajar Rash

08 Januari, 2015 00:48
@Balasan Insyaallah sempat, panjang lagi masa dia =)
Rossaimi

Rossaimi

11 Januari, 2015 09:50
Semoga keputusannya lebih baik daripada kontest seo yang lepas
Mad Parihh

Mad Parihh

16 Januari, 2015 12:50
goodluck MalaysiaTercinta . jom singgah entri saya jugak :)

http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html
hafizmd

hafizmd

19 Januari, 2015 21:40
good luck MT utk kontest ni...terbaik!
kamil salleh

kamil salleh

29 Januari, 2015 01:35
Salam bro.... keyword Jom Aktifkan Mykad sangat hot sekarang ini. Ramai yang dah mula berdaftar dan buatkan mykad mereka kad diskaun. Semoga berjaya buat anda... Insya allah....
oh kiji kuruskan badan dengan teh

oh kiji kuruskan badan dengan teh

31 Januari, 2015 23:35
wah bro...skrg berada di kedudukan no 2 dah..tebaik la...
kamil salleh

kamil salleh

02 Februari, 2015 11:09
Salamnuat admin Malaysia Tercinta. Nampaknya blog anda semakin diminati ramai. Banyak info terkini dan sering saja join contest DEO Jom Aktifkan Mykad. Semoga berjaya.
kucha lana

kucha lana

15 Februari, 2015 00:06
hu3..otai dah menunjukkan taring...maintain je kat atas tu..ada tips tak bro
Dulu Lain Sekarang Lain

Dulu Lain Sekarang Lain

01 Mac, 2015 15:12
Ramai yg masuk contest ni ehh.. Semoga berjaya.
hafizmd

hafizmd

01 Mac, 2015 17:47
Selamat berjaya lagi sekali. makin hampir tapi blog ni kekal page 1. mantap!

Ulasan baru tidak dibenarkan.
Click to go to top