Jadual Lengkap Piala Dunia 2014 Brazil

|  27 ulasan

Dunia bolasepak sudah tidak sabar menunggu bermulanya Piala Dunia FIFA (FIFA World Cup) 2014 di Brazil bulan Jun nanti. Sebagai panduan peminat bolasepak semua, berikut adalah jadual lengkap perlawanan peringkat kumpulan dan peringkat kalah mati pusingan akhir Piala Dunia FIFA 2014.

Kami telah mengubah tarikh dan masa perlawanan mengikut waktu Malaysia (GMT+8) untuk memudahkan anda membuat perancangan -bila nak menonton siaran langsung, bila nak rekod, bila nak tidur dan ehem bila nak ambil MC :)

Dan memandangkan pusingan kalah mati akan berlangsung di dalam bulan puasa, elok juga anda padankan jadual tengok bola dengan jadual waktu imsak, supaya tak terlepas sahur nanti.

Untuk jadual terkini Piala Dunia FIFA 2014, sial layari jadual siaran Piala Dunia di RTM (TV1, TV2 dan TVi) dan keputusan penuh Piala Dunia FIFA 2014.

Maskot piala dunia brazil 2014


Jadual Perlawanan Piala Dunia Peringkat Kumpulan

Jadual perlawanan Piala Dunia FIFA 2014 Brazil

Klik sini untuk paparan gambar penuh, klik sini untuk download


Jadual Perlawanan Piala Dunia Peringkat Kalah Mati

Jadual perlawanan kalah mati Piala Dunia FIFA 2014 Brazil

Klik sini untuk jadual terkini 

Sumber: FIFA

27 ulasan

DuluLainSekarangLain

DuluLainSekarangLain

05 Januari, 2014 12:09
Tinggal beberapa bulan sahaja lagi. Tak sabar nak tengok aksi WC kali ni. Harap2 star2 semua fit dan tidak cedera.
Denaihati

Denaihati

05 Januari, 2014 12:54
terima kasih perkongsiannya, pasti memang ramai peminat dah mula mencari-cari ni.
Malaysia Tercinta

Malaysia Tercinta

05 Januari, 2014 16:01
@Balasan Pusingan kalah mati di bulan puasa...bersahur bola la kita.
Bahrain

Bahrain

05 Januari, 2014 21:12
Tinggal beberapa bulan je lagi.
Seri Selaseh

Seri Selaseh

06 Januari, 2014 10:28
Dah ada dah yang pilih team mana bakal lepas peringkat kumpulan & team yang bakal menang
titan

titan

06 Januari, 2014 21:59
peh..lagi beberapa bulan aje lagi.
puteri kasih

puteri kasih

08 Januari, 2014 11:32
inilah yang dinantikan oleh para peminat bola sepak..semua akan melekat depan tv nanti..hehe
Abu Zaini

Abu Zaini

13 Januari, 2014 20:59
Insya Allah Indonesia nak Bertemu Malaysia di ajang bola sepak pada 50 tahun mendatang hahaha...
Malaysia Tercinta

Malaysia Tercinta

14 Januari, 2014 01:17
@Balasan Di rumah, kedai mamak dan mana-mana tempat yang ada tayang siaran langsung :)
Alfamart

Alfamart

01 April, 2014 11:04
bersiap-siap memeriahkan dengan kompetisi di liga kampung :)
nick

nick

11 April, 2014 09:26
Sapa2 nak beli jersi bola murah boleh pm saya.. tq
Mohd Selim Zainal

Mohd Selim Zainal

15 April, 2014 22:45
Assalammualaikum..Malaysia tercinta,

nampak nyer..trend WC nie kena masa2 bulan puasa kan...

mselim3
raja razef

raja razef

11 Mei, 2014 14:49
adoi tak sabo nk tengok!!
siagan antonio

siagan antonio

24 Mei, 2014 21:30
wow.. hehe debaran semakin hangat... germany go..... heheh :)
Azeri Alli

Azeri Alli

09 Jun, 2014 23:05
bola bola juga kerja kerja juga N kesihatan perlu di utama kan...
topek la

topek la

12 Jun, 2014 19:12
overtime tengok bola.....yahooooo
Umping ipoh

Umping ipoh

12 Jun, 2014 20:30
makan bola ....tidur bola.....hari-hari main bola...maju terus piala dunia...hahahahahaha....gogogogogogogo.............
Tanpa Nama

Tanpa Nama

13 Jun, 2014 06:35
Dah start... brazil menang perlawanan pertama
Tanpa Nama

Tanpa Nama

13 Jun, 2014 08:12
tido kene kurangkan baru sihat badan. sambil tgok bola sambil qiamulai. bulan puasala kene kurangkan tdo buat ibadah hahahaa
cik shela

cik shela

13 Jun, 2014 19:30
Hrap tahun ni Spain meng lg.
Brohantu

Brohantu

15 Jun, 2014 17:55
terbaik atas informasi berguna ni
Siti Maryam Murad

Siti Maryam Murad

19 Jun, 2014 21:00
Spain dah kalah dik ooi.............................

Catat Ulasan

Cancel
Click to go to top