Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

|   22 comments

Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan kerana ia dibuat berasaskan penyelidikan saintifik dan klinikal, ia menggunakan sumber semulajadi yang terbaik, dan ia terbukti berkesan dan selamat. Shaklee amat komited dalam menghasilkan suplemen nutrisi dan vitamin yang paling bagus untuk kesihatan tubuh badan.


Vitamin Shaklee

Berikut adalah beberapa jenis vitamin keluaran Shaklee:

Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Diantara vitamin Shaklee yang terbukti bagus untuk kesihatan

  • B-Complex -Vitamin B-Complex Shaklee baik untuk badan kerana ia membantu menukarkan makanan kepada tenaga untuk sel-sel badan.
  • Vita-D3® -Vitamin Vita-D3 Shaklee bagus untuk kesihatan dan kesejahteraan keseluruhan tubuh. Ia juga membantu penyerapan kalsium untuk mengekalkan tulang dan gigi yang kuat.
  • Vitamin C -Vitamin C Shaklee terdapat dalam bentuk sustained release dan chewable. Ia bagus untuk kesihatan sistem imun dan membantu mengekalkan pertahanan semulajadi antioksidan dan integriti sel badan. Vitamin C juga mampu menurunkan paras gula dalam darah bagi pesakit diabetes atau kencing manis
  • Vitamin E -Vitamin E Shaklee bagus untuk kesihatan jantung, otak dan prostat. Ia adalah antioksidan, yang menggalakkan fungsi paru-paru, usus dan imunisasi.

Tingkatkan kesihatan anda serta keluarga dengan menggabungkan produk-produk vitamin Shaklee yang semulajadi dengan aturan pengambilan yang berkesan untuk anda. Mulakan dengan vitamin yang diperlukan untuk membuat badan anda rasa lebih baik setiap hari.

Kemudian tambah dengan suplemen yang mampu meningkatkan tahap kesihatan untuk bahagian atau sistem badan tertentu, ataupun suplemen yang mampu menyelesaikan masalah kesihatan yang sedang anda alami. Biasanya beberapa produk/vitamin Shaklee digabungkan di dalam satu set untuk tujuan ini.


Set-set Vitamin Shaklee

Berikut adalah beberapa contoh set-set produk serta vitamin Shaklee yang popular di Malaysia:

Nama Set Produk / Vitamin Shaklee
Set Kecantikan Kulit Shaklee

B Complex, Vitamin C, Vitamin E dan ESP (Energizing Soy Protein)

Set Ibu Mengandung Shaklee

Vita-Lea Multivitamin, B Complex, Vitamin C, Ostematrix dan Omega Guard

Set Penyusuan Shaklee

Vita-Lea Multivitamin, B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard dan Performance Drink

Set Kesihatan Lelaki Shaklee

 

Vita-Lea Multivitamin, B Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard dan Performance Drink

Set Turunkan Berat Badan Shaklee

Herb-Lax, Lecithin dan Cinch Shake Mix

Set Diabetes/Kencing Manis Shaklee

Fiber, GLA Complex, B Complex dan Vitamin C

Set Resdung Shaklee

Alfalfa, B Complex dan Vitamin C

Set Anti-Penuaan Shaklee ESP, Collagen Powder dan Vivix


Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

Setiap produk vitamin Shaklee terhasil dari kajian yang berterusan serta komitmen Shaklee dalam menyediakan produk yang paling bagus untuk meningkatkan kesihatan. Vitamin Shaklee baik untuk kesihatan lelaki dan perempuan, dan sesuai untuk semua peringkat umur, tahap kesihatan dan gaya hidup.

Shaklee adalah Produk Kesihatan, vitamin dan supplement yang bagus untuk pemakanan semula jadi yang mempunyai rangkaian pengedar jualan terbesar di Malaysia.

Mempunyai pakar-pakar dalam penyelidikan nutrisi yang sentiasa memastikan produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Bekerja, dan Sentiasa Hijau.

Di Shaklee, mereka percaya alam semulajadi adalah jawapan kepada kehidupan yang lebih panjang, sihat dan produktif.

Dapatkan produk Shaklee dan khidmat nasihat dari pengedar sah Shaklee iaitu: YatiAdam (Perak), WinaWellness (Pulau Pinang), ElnaOmie (Johor Baharu), BondaSihat (Sabah), IzzyAdlina (Selangor), RanauHealthyVitamins (Sabah), ShanaSharafas (Selangor), VitaminSiCilik (Johor Baharu), IreneVitamin (Sabah), SihatVitamin (Seremban).

Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk Shaklee. Sudah ramai yang menggunakan produk Shaklee dan merasai kesannya.

Anda Bila Lagi?

Oh Ya. Contest Bonus Akhir Tahun ini dianjurkan oleh Akma Omar dan ditaja oleh pengedar sah Shaklee serta ditaja oleh Bee Venom Malaysia, Vitamin Kesihatan, Blog Jawatan Kosong Kerja Kerajaan, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Exam SPA Online, Kongsi Bersama Nora, Dunia Vitamin Resources, dan UmmiMama.

Mohon Like dan Share artikel Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan ini di Facebook dan Google +1 menggunakan sharing buttons di atas. Kami dahului dengan ucapan terima kasih.

22 comments :

  1. vitamin shaklee..memang bagus sangat..dah terbukti dengan banyak testimoni keberkesanannya

    ReplyDelete
  2. Vitamin Shaklee bagus untuk kesihatan seisi keluarga, ia diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi.

    ReplyDelete
  3. memang dah try pelbagai produk kesihatan dari shaklee ni, memang terbaik khasiatnya

    ReplyDelete
  4. saya tak pernah jumpa botol vitamin D3 tu..

    ReplyDelete
  5. untuk dapat kesihatan yang baik kita perlu ambil makanan tambahan ya tak

    ReplyDelete
  6. Vitamin Shaklee sememangnya diakui Bagus dan baik Untuk Kesihatan tubuh badan. Banyaknya agen shaklee hari ini mudah untuk dapatkan produk ini..

    ReplyDelete
  7. produk shaklee ini memang bagus untuk seisi keluarga.harga pun mampu milik.

    ReplyDelete
  8. ramai nampaknya masuk contest ni, semoga berjaya

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum... MT,

    semoga MT berjaya dalam contest 'vitamin shaklee bagus untuk kesihatan' nie.. Amin.

    mselim3

    ReplyDelete
  10. good luck ye untuk kontest seo Vitamin Shaklee bagus Untuk Kesihatan ini...

    ReplyDelete
  11. produk shaklee memang terbukti keberkesanannya sebab penyelesaiannya spesifik mengikut masalah yang kita hadapi.

    ReplyDelete
  12. semuga sukses bro untuk kontes bonus akhir tahun ni. menawan hadiahnya.

    ReplyDelete
  13. semoga berjaya untuk contest hujung tahun ini bro

    ReplyDelete
  14. semoga berjaya dalam contest ini k..

    ReplyDelete
  15. Shaklee ni memang dh lama dalam pasaran dan terbukti berkesan

    ReplyDelete
  16. anak KP pun ambil shaklee juga .. setakat ini mmang nampak kebaikannya

    ReplyDelete
  17. Memang terbaik vitamin shaklee. Falsafah selamat, semulajadi dan berkesan tu paling penting. Siapa2 belum cuba sangatlah rugi kalau x nak cuba.. :)

    ReplyDelete
  18. shaklee produk otai.... jenama dah kuat :)

    ReplyDelete
  19. Kontes Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan semakin hampir untuk tamat. Semoga berjaya untuk anda.

    ReplyDelete
  20. Good luck. Saya antara pengguna vitamin Shaklee yang merasai keberkesanannya. Alhamdulillah.

    ReplyDelete

Arkib