Koleksi Soalan Percubaan Bahasa Melayu SPM 2020, 2019, 2018

Koleksi soalan percubaan Bahasa Melayu SPM seluruh negeri. Berikut adalah koleksi kertas soalan percubaan (trial papers) berserta skema jawapan untuk mata pelajaran Bahasa Melayu peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dari semua negeri bagi tahun 2018, 2019 dan 2020.

Selain soalan-soalan percubaan negeri, kami juga mengumpul soalan-soalan percubaan SPM dari SBP dan MRSM dan juga soalan-soalan peperiksaan sebenar SPM tahun-tahun lepas.

Soalan Trial Bahasa Melayu SPM + Skema Jawapan

Soalan-soalan peperiksaan percubaan SPM Bahasa Melayu 1103/1 dan 1103/2 dari setiap negeri disenaraikan di bawah. Sila klik pada pautan soalan dan skema jawapan untuk paparan atau muat turun. Senarai kertas soalan dan skema jawapan trial SPM untuk subjek Bahasa Melayu ini akan dikemaskini dari masa ke masa.

Senarai Soalan Percubaan Bahasa Melayu SPM 2020

Senarai Soalan Percubaan Bahasa Melayu SPM 2019

soalan percubaan trial Bahasa Melayu SPM

Soalan Percubaan Bahasa Melayu SPM 2018

Semoga kompilasi soalan-soalan percubaan Bahasa Melayu SPM dari seluruh negeri ini dapat membantu para calon mengulangkaji dalam mempersiapkan diri untuk menduduki peperiksaan SPM tahun ini.

Penafian: Fail-fail kertas soalan dan jawapan peperiksaan percubaan SPM di atas tidak dimuat naik, tidak dihoskan dan tidak dimiliki pihak malaysiatercinta.com. Kami hanya memaut kepada sumber-sumber sedia ada di internet. Kredit kepada sumber dan uploader asal - bumigemilang.com, sumberpendidikan.com, lamanbahasa.wordpress.com, cikgusazali.blogspot.com, cikguramsulbmspm.blogspot.com dan lain-lain.