Semakan Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG) PISMP Ambilan Jun 2015

|  11 ulasan

Semakan panggilan Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG) bagi Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan (PISMP) Ambilan Jun 2015 bermula dari 24 Mac 2015 hingga 30 Mac 2015.

Sekiranya anda telah memohon ke PISMP Ambilan Jun 2015, sila lakukan semakan samada anda dipanggil untuk Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG). Hanya calon yang lulus Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG) sahaja layak dipanggil untuk ditemuduga.

Semakan boleh dibuat di laman Aplikasi Permohonan Program Perguruan Kementerian Pendidikan Malaysia, di pautan berikut:

http://apps8.moe.gov.my/smg/pismp2015/

Semakan Ujian Kelayakan Calon Guru (UKCG) bagi PISMP 2015

Untuk semua lepasan SPM, SMA/SMU dan UEC yang telah membuat permohonan...semoga berjaya.

11 ulasan

minass ful

minass ful

24 Mac, 2015 12:03
dekat mana nk cek samaada layak atau tidak...saya dah bukak dah laman web yang admin bagi...tapi x tau nak cek kat mna..peningya saya...admin boleh tolong tak.....sila inform kat email saya dikna.cute@yahoo.com
Tanpa Nama

Tanpa Nama

24 Mac, 2015 12:26
link tak boleh buka
Tanpa Nama

Tanpa Nama

24 Mac, 2015 12:36
macam mana nak check? tak boleh isi ic pun kat sana
Tanpa Nama

Tanpa Nama

24 Mac, 2015 13:40
x boleh letak ic pun....
Tanpa Nama

Tanpa Nama

24 Mac, 2015 13:44
npa x bolh semak.. :(
Tanpa Nama

Tanpa Nama

24 Mac, 2015 13:55
hai guys.anda boleh semak keputusan ujian UKCG dari pukul 6pm.
i baru call Unit pengambilan.
Gud luck guys,semoga berjaya
Tanpa Nama

Tanpa Nama

24 Mac, 2015 14:18
Link ukcg tu xdpt buka .
Tanpa Nama

Tanpa Nama

24 Mac, 2015 14:20
Ok . Thanks guys .
Tanpa Nama

Tanpa Nama

24 Mac, 2015 15:19
Okayy.. Thanks for the information
Tanpa Nama

Tanpa Nama

24 Mac, 2015 15:37
@Balasan THNX BRO.. U HELP MUCH.. I TIRED ADY SPAMMING ON DAT PAGE.. WAITING FOR THE RESULT.. AT LAST I KNEW JUST WAIT ON6PM.. TYVM
Annad Nadjihah

Annad Nadjihah

24 Mac, 2015 16:00
Okeyy..terima kasih. Info yg sangat membantu :)
Ulasan baru tidak dibenarkan.
Click to go to top